تاییدیه مدارک و ریز نمرات

قابل توجه دانشجویان گرامی: دانشجویان عزیز جهت اخذ تاییدیه مدارک خاصه ریز نمرات از مراجعه به سازمان مرکزی خوداری نمایند و در این خصوص پس از ۱۵ روز جهت اخذ ریز نمرات خود به واحد رودهن مراجعه نمایند.

دانشجوی نمونه

قابل توجه دانشجویان گرامی : بدینوسیله به اطلاع می رساند، دانشگاه آزاد اسلامی در نظر دارد نسبت به معرفی دانشجویان نمونه واحد، استان و کشوری، اقدام نماید. لذا دانشجویان متقاضی می توانند، با در دست داشتن کلیه مدارک به معاونت دانشجویی فرهنگی مراجعه نمایید.

معرفی دانشجوی نمونه