عضویت در بنیاد ملی نخبگان

۲۵ تیر ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۴ کد : ۴۲۴۹ رویدادها
تعداد بازدید:۲۷۴
قابل توجه دانشجویان گرامی: در اجرای آیین نامه" اعطای جایزه های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر " در طول سال های گذشته به استحضار می رساند، فراخوان ثبت نام و ارائه درخواست برای بهره مندی از جایزه های تحصیلی بنیاد ملی نخبگان درسال تحصیلی ۹۸-۹۷ از طریق وبگاه tehran.bmn.ir صورت می پذیرد دانشجویان می توانند با مراجعه به وبگاه بنیاد ملی نخبگان ضمن مشاهده اطلاعیه مذکور از سایر اخبار و اطلاعات مرتبط آگاهی یابند . لازم به ذکر است که فرآینده ثبت نام از تاریخ ۹۷/۴/۵ شروع می شود و مهلت تشکیل پرونده و ارائه درخواست برای بهره مندی از تسهیلات آیین نامه مذکور تا پانزدهم مرداد ۹۷ می باشد.

قابل توجه دانشجویان گرامی:

در اجرای آیین نامه" اعطای جایزه های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر  " در طول سال های گذشته به استحضار می رساند، فراخوان ثبت نام و ارائه درخواست برای بهره مندی از  جایزه های تحصیلی بنیاد ملی نخبگان درسال تحصیلی ۹۸-۹۷ از طریق وبگاه tehran.bmn.ir صورت می پذیرد دانشجویان می توانند با مراجعه به وبگاه بنیاد ملی نخبگان ضمن مشاهده اطلاعیه مذکور از سایر اخبار و اطلاعات مرتبط آگاهی یابند . لازم به ذکر است که فرآینده ثبت نام از تاریخ ۹۷/۴/۵ شروع می شود و مهلت تشکیل پرونده و ارائه درخواست برای بهره مندی از تسهیلات آیین نامه مذکور تا پانزدهم مرداد ۹۷ می باشد.

جهت مشاهده اطلاعیه اینجا را کلیک نمایید

نظر شما :